Yükleniyor, lütfen bekleyiniz.

Çalıştay: Gençlerin COVID-19'a dair Anlatılarına Argumantatif Perspektiften Bakış

04.06.2022
Ibn Haldun Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümü ve Argumunazara Araştırma Merkezi tarafından yürütülen "Gençlerin COVID-19'a Dair Anlatılarına Argumantatif Perspektiften Bakış" projesinin ilk çalıştayı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

1 Haziran 2022 tarihinde üniversitemizin Başakşehir kampüsünde "Gençlerin COVID-19'a dair Anlatılarına Argumantatif Perspektiften Bakış" projesiniin ilk çalıştayı gerçekleşti. Çalıştayda bölümümüzden Dr. Merve Aktar ve Araş. Görev. Rahmi Oruç birer sunum gerçekleştirdi. Yine Ibn Haldun Üniversitesi MEDIT bölümünden Dr. Önder Küçükural'ın da bir sunum yaptığı çalıştayda Sosyoloji bölümümüzden Dr. Nursem Keskin Aksay da yorumcu olarak yer aldı. Üniversitemiz Proje Destek Ofisinin desteklediği proje, bölümümüz ve Argumunazara Araştırma Merkezi tarafından ortaklaşa yürütülmektedir.